Menu Uw wellness specialist
Home » Design sauna

Design sauna Equano

Vraag uw offerte aan

Als je binnen een sauna wil plaatsen, dan moet die sauna natuurlijk wel bij je interieur passen. Bij Equano Wellness kan je terecht voor een design sauna of voor een sauna op maat. Zo ben je er steeds van verzekerd dat de sauna bij je interieur past. Kies nu voor een design sauna van Equano en geniet van wellness thuis!

Een design sauna bij je thuis

Wat is er nu beter dan thuis van een heerlijke sauna te kunnen genieten? Plaats een design sauna thuis, en je geniet op elk gewenst moment van de dag van een heerlijk ontspannen gevoel. Bovendien is een sauna goed voor je gezondheid.

Ontdek onze design sauna's

Bij Equano heb je een ruime keuze aan design sauna's. Zo kan je kiezen voor een prachtige sauna van Alpha Industries voor een of meer personen. Heb je liever een infraroodcabine? Dan heb je keuze uit sauna's van Nobel, Alpha Industries, Azento en Sunlighten. We kunnen je design sauna trouwens steeds op maat maken, zodat deze helemaal bij je interieur past.

De voordelen van een design sauna thuis

  • Geniet op elk gewenst moment van de dag van je sauna.
  • Een design sauna past in elk interieur.
  • Bij Equano heb je een ruime keuze aan design sauna's.

Kom onze design sauna's ontdekken of vraag een offerte aan

Ben je benieuwd naar ons gamma aan design sauna's? We nodigen je graag uit in onze toonzaal te Sint-Pauwels om het volledige gamma te komen bekijken. Geraak je niet in onze toonzaal? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér