Menu Uw wellness specialist
Home » Goedkope privé sauna

Goedkope privé sauna

Beeld het je eens in: je komt ’s avonds thuis, helemaal overspannen. Maar na een verkwikkende sessie in je eigen sauna kom je helemaal tot rust en ben je volledig klaar voor de volgende dag. Klinkt inderdaad heel mooi, maar dat zal wel enkel voor de rijkere medemens zijn, zeker? Helemaal niet! Tegenwoordig is een eigen privé sauna voor iedereen betaalbaar geworden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna's in verschillende prijsklassen

Dankzij een uitgebreid assortiment is Equano in staat om privé sauna’s aan te bieden in verschillende prijsklassen. Equano heeft zich ontpopt tot professionele en erkende leverancier van sauna’s in België. Het assortiment van Equano strekt zich uit van klassieke sauna’s tot infraroodcabine’s. Stuk voor stuk zijn onze sauna’s opgebouwd uit Noord-Europees kwaliteitshout.

Sauna's in alle afmetingen

Geen plaats voor een sauna in huis? Dat dacht je maar! De sauna’s van Equano zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, dus ook in afmetingen op maat van 2 personen. Deze sauna’s zijn makkelijk te plaatsen in een bestaande woning, en nemen helemaal niet veel plaats in.

Genieten in je eigen privé sauna

Eens je eigen privé sauna er staat, is het puur genieten geblazen. Nooit meer op zoek gaan naar een sauna die je kan afhuren voor 2 personen, of een sauna met een romantische uitstraling. Nee hoor, je eigen sauna is altijd beschikbaar, je hoeft er niet te betalen, en bovendien kan je de sauna inrichten zoals je zelf wil.

Een goedkope privé sauna bestellen bij Equano

Een goedkope privé sauna van de beste kwaliteit, daarvoor moet je bij Equano zijn. Laat je verrassen door de hoge kwaliteitsstandaard van Equano, en door de lage prijzen. Kom onze sauna’s zelf ontdekken in onze toonzaal. Vraag nu al een offerte aan online!
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér