Menu Uw wellness specialist
Home » Een eigen luxe sauna bij je thuis

Een eigen luxe sauna bij je thuis

Voor een regelmatige saunabezoeker kan het interessant zijn om thuis zelf een sauna te laten installeren. De prijzen zijn al lang niet meer onbetaalbaar, dankzij het grote aanbod dat tegenwoordig op de markt is.

Bekijk bijvoorbeeld eens het aanbod sauna’s bij Equano. Hier vind je een brede waaier aan sauna’s gaande van goedkope sauna’s voor twee personen, tot een heuse luxe sauna, waarin je heerlijk kan relaxen.

Therapeutische werking

Een luxe sauna biedt veel meer dan een doorsnee sauna. Het is voorzien van enkele bijkomende opties die een sessie in de sauna nog aangenamer kunnen maken. Onze luxe sauna’s zijn voorzien van een therapeutische werking, die je als herboren doen voelen. De therapeutische waarde van een infraroodkuur wordt voornamelijk bepaald door de soort straling die de sauna afgeeft.

In de luxe sauna’s van Equano heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen kortgolvige, middelgolvige en langgolvige stralen. Kortgolvige stralen werken in op de spieren en gewrichten, middelgolvige stralen dringen door tot de bloedvaten, en langgolvige stralen werken in op het centraal zenuwstelsel, en hebben hierdoor een invloed op het hele lichaam.

Design sauna met Noord-Europees kwaliteitshout

De luxe sauna’s van Equano zijn ook echte pareltjes op het vlak van design. Vooral de gebruikte materialen springen in het oog. De luxe sauna’s van Equano zijn steevast opgebouwd uit kwaliteitshout uit Noord-Europa. Het hout is van dermate goede kwaliteit, dat ze een gezellige uitstraling combineren met een aangenaam gevoel. Roosters en banken zijn volledig splintervrij, en bovendien uitgerust met zachthout aan de binnenkant.

Combineer met jacuzzi of zonnebank

Natuurlijk heb je bij Equano de mogelijkheid om je luxe sauna te combineren met een jacuzzi of een zonnebank. Hierdoor creëer je de optimale wellness-ervaring, en dat allemaal in je eigen huis!

Test onze luxe sauna's zelf uit

Wil je zelf de luxe sauna’s van Equano uittesten? Dan kan in onze testruimte. Informeer bij ons naar de mogelijkheden via het contactformulier, of vraag nu al een gratis offerte aan.
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér