Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna’s in verschillende afmetingen bij Equano

Sauna’s in verschillende afmetingen bij Equano

Publieke sauna’s hebben vaak grote afmetingen, en zijn er op voorzien om meerdere mensen tegelijk te ontvangen. Als regelmatige saunabezoeker zou je daarom kunnen denken dat een eigen sauna bij je thuis plaatsen niet interessant zal zijn, aangezien slechts een beperkt aantal personen gebruik zullen maken van deze sauna.

Sauna's te koop in verschillende afmetingen

Maar niets is minder waar. Sauna’s zijn te koop in verschillende afmetingen. Zo kan je perfect een privé sauna kopen met afmetingen op maat van bijvoorbeeld 2 personen. Niet alleen ga je hierdoor meer kosten kunnen besparen, aangezien de sauna een minder grote ruimte moet verwarmen. Bovendien is een sauna op maat van 2 personen ook gewoon gezelliger.

Overal in huis te plaatsen

Een kleine sauna bestellen betekent ook dat je meer keuzemogelijkheden hebt voor de plaatsing ervan. Je hoeft helemaal geen aparte kamer bij te bouwen om een sauna te kunnen plaatsen. Indien de nog plaats hebt in de badkamer, of een andere kamer, dan kan de sauna perfect daar geïnstalleerd worden.

Kwaliteitshout uit Noord-Europa

Alle sauna’s van Equano zijn opgebouwd uit echt kwaliteitshout uit de Noord-Europese bossen. Dit hout staat bekend om zijn stevige karakter, maar anderzijds heeft het ook een warme uitstraling die de uitstraling van de echte sauna’s uit het Hoge Noorden benadert.

Therapeutische werking

Niet alleen de juiste afmetingen en het materiaal zijn natuurlijk van belang bij de keuze van een sauna. Welke afmetingen je ook voor ogen hebt, onze sauna’s zijn steeds uitgerust met infraroodstralen die zorgen voor een aangename therapeutische werking. Geniet van de infraroodgolven op je lichaam, en verlaat helemaal uitgerust terug de sauna.

Test onze sauna in de testruimte

Wil je zelf eens een idee krijgen van de afmetingen van de sauna’s van Equano? Wil je er eerst wel zeker van zijn dat de sauna klein genoeg is om hem bij je thuis te plaatsen? Kom de grootte van de sauna zelf aanschouwen in onze showroom. Neem contact met ons op via het contactformulier, en kom de sauna zelf uittesten in onze testruimte. Of vraag nu al een gratis offerte aan.
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér