Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna cabine

Sauna cabine infrarood met glazen deur

Trendy sauna cabines van Chaleur

Vraag uw offerte aan

De nieuwe Chaleur infrarood sauna cabine beantwoordt aan de hoogste kwaliteitsnormen en is bovendien in verschillende afmetingen en houtsoorten verkrijgbaar. Noord-Europees hout staat al langer gekend als het sauna hout bij uitstek en u kan kiezen uit dennenhout, ceder, cambara, hemlock, yellow pine en combinaties van deze houtsoorten. Niet alleen de houtsoorten van de infrarood sauna cabine zijn volledig te kiezen, ook de infrarood stralers in deze sauna cabine kan u kiezen voor de beste resultaten bij u thuis! Vraag naar de helende, zachte werking van infrarood straling tijdens uw bezoek aan de professionele testruimte van Equano.

Een Chaleur sauna cabine met digitale bediening

De Chaleur sauna cabine is ontworpen voor het hoogste comfort. U kan de temperatuur in de sauna cabine, de vloerverwarming en eventueel de kleurentherapie van uw infrarood sauna regelen met digitale bediening. Zo kan u in een handomdraai de instellingen van uw infrarood sauna cabine volledig afregelen. Lekker genieten in uw sauna cabine was nog nooit zo gemakkelijk. Voor een nog intensere sauna beleving kiest u voor bijkomende aromatherapie of muziektherapie die uw tijd in de sauna cabine nog aangenamer maken. Vraag naar de extra mogelijkheden bij Equano, uw partner in wellness sauna cabines.

De mooiste sauna cabine bij u thuis

Een sauna cabine is een stukje vrijheid en luxe in uw eigen huis, vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan bij Equano, uw partner in wellness!

Ontdek ons ruim aanbod aan sauna cabines

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér