Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna in huis

Sauna in huis voor een heerlijke ontspanning

Vraag uw offerte aan

Een sauna in huis biedt je heel wat voordelen. Zelfs in putje winter kan je immers genieten van je sauna, aangezien je niet naar buiten moet om in je sauna te kunnen stappen. Zo heb je het hele jaar door profijt van je sauna, ongeacht het weer buiten. Een sauna neemt trouwens helemaal niet zo veel plaats in beslag, zelfs in een ruimte van 1,5 meter bij 2 past reeds een standaard cabine. Heb je niet voldoende ruimte in huis, dan is ook een sauna in je tuin erg interessant.

De voordelen van een sauna in huis

Een sauna in huis heeft een aantal voordelen:

  • Je kan altijd genieten van je sauna, ongeacht het weer buiten.
  • Voor een sauna in huis heb je niet zo veel ruimte nodig.
  • Je hebt alle privacy. In je tuin kunnen buren vaak binnen kijken, daar heb je in je huis geen last van.
  • Je moet geen dure lidmaatschapskosten betalen. De investering in het begin is duurder, maar dat verdien je snel terug.

Sauna in huis op maat

Een sauna in huis plaatsen vereist veelal een sauna op maat. Je hebt immers een bepaalde kamer beschikbaar, en die deel je natuurlijk graag naar eigen wens in. Dat is bij Equano geen probleem! Wij leveren onze sauna's ook op maat, geheel naar wens van de klant. Kiezen voor een sauna op maat bij Equano, dat is kiezen voor een ruim assortiment van materialen, designs en opties.

Vraag een offerte voor een sauna in huis

Benieuwd naar de prijs van een sauna in huis of wens je meer informatie? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons, we helpen je graag verder.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér