Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna promoties

Sauna promoties

Kan jij ook zo genieten van een dagje naar de sauna gaan? Heerlijk, je komt helemaal tot rust en je vergeet even al je zorgen. Maar een dagje naar de sauna is niet goedkoop, en bovendien heb je er niet zo veel privacy. Je moet de sauna's immers delen met andere saunagasten, en als je naar een privésauna gaat dan betaal je nog veel meer. Heb je er ooit al aan gedacht om gewoon thuis een sauna te plaatsen? Bij Equano hebben we regelmatig een aantal van onze sauna modellen in promotie staan!

Investeer in je eigen sauna

Als je regelmatig naar de sauna gaat, dan is het zeker de moeite waard om de investering in een sauna voor thuis te overwegen. Je kan immers op elk gewenst moment in je sauna thuis gaan, en je geniet er van alle privacy die je je maar kan wensen. Je hoeft je ook niet te verplaatsen naar de sauna. Bij Equano maken we bovendien sauna's op maat, zodat je ook in een kleine ruimte een sauna kan plaatsen.

Sauna promoties bij Equano

Een sauna thuis plaatsen biedt tal van voordelen, maar vraagt natuurlijk ook een behoorlijke investering. Wij vernieuwen echter regelmatig ons aanbod aan sauna's, waardoor oudere modellen regelmatig in promotie komen te staan. Onze sauna promoties stellen je in staat om een sauna te kopen tegen een relatief goedkope prijs! Zo kan ook iemand met een kleiner budget van zijn of haar eigen sauna genieten.

Voor een overzicht van onze sauna, jacuzzi en zonnebanken promoties kan je terecht op onze promotiepagina. Wil je meer informatie over een bepaald model dat in promotie staat? Dan kan je ons even contacteren of dan kan je meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér