Menu Uw wellness specialist
Home » Een sauna thuis laten plaatsen

Een sauna thuis laten plaatsen

Vraag uw offerte aan

Ben je wel fan van een bezoekje aan de sauna, en geniet je steeds weer van de rust die zo een bezoek met zich meebrengt? Dan wordt het misschien wel tijd om een sauna thuis te plaatsen! Een sauna thuis plaatsen is helemaal niet zo moeilijk en vergt helemaal niet zo veel plaats als je misschien denkt. Eenmaal geplaatst, geniet je op elk gewenst moment van de rust die je sauna je brengt, en kan je je keer op keer opnieuw helemaal ontspannen.

Een sauna op maat van je huis

Een sauna thuis plaatsen vergt natuurlijk wel enige plaats in je huis of in je tuin. Heb je binnen in je woning voldoende ruimte, dan is het plaatsen van een sauna binnen zeker aan te raden. Binnen heb je immers meer privacy en je hoeft in de winter niet eerst naar buiten te lopen om van een warme sauna te genieten. Heb je binnenshuis niet voldoende plaats, dan is je tuin natuurlijk wel de ideale plaats voor je sauna.

Indien gewenst maken wij je sauna ook op maat. Zo kan je ook binnenshuis, in relatief kleine ruimtes een sauna plaatsen! Bovendien heb je bij een sauna op maat keuze uit tal van afwerkingen, opties en materialen.

De voordelen van een sauna thuis plaatsen

Een sauna thuis plaatsen brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Je kan op elk gewenst moment van je sauna genieten.
  • Dankzij een sauna op maat kan je ook in kleinere ruimtes een sauna plaatsen.
  • Je betaalt geen dure toegangsprijzen meer.
  • Je verplaatsen naar de sauna is niet meer nodig.

Stoomcabines, swimspa's en sauna's laten plaatsen

Ontdek ons zéér uitgebreid gamma aan luxe producten. Er is zonder twijfel voor ieder wat wils. De plaatsing van onze stoomdouches, swimspa's en sauna gebeurt altijd door vakmensen en is tot in de puntjes afgewerkt. Ontdek op onze website alle voordelen die een sauna of swimspa's u kunnen bieden. Overtuig uzelf en geniet binnenkort van een heerlijke sauna of een zalige stoomdouche in uw eigen huis. Wij combineren vakwerk en grenzeloze vakkennis in alle installaties van sauna's, stoomcabines en luxe producten.

Equano: uw aanspreekpunt voor luxe producten zoals stoomcabines of spa's

Heeft u nog vragen over de plaatsing van een sauna of een stoomdouche in uw huis? Misschien lijkt de plaatsing u niet erg praktisch? Laat ons team iets weten en wij geven u graag een antwoord op al uw vragen over sauna, spa's en stoomcabines. Een luxe product in uw eigen huis is zonder twijfel een meerwaarde voor elk gezin.

Vraag je offerte voor een sauna thuis aan!

Wil jij ook een sauna thuis plaatsen zodat je van al deze voordelen kan genieten? Vraag dan meteen een offerte aan! Of kom eens langs in onze toonzaal te Sint-Pauwels.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér