Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna voor 2

Sauna voor 2

Stel: je bent een fervente saunagebruiker. Je gaat dan ook geregeld naar de publieke sauna in de buurt. Maar telkens die verplaatsing maken begint je toch wat tegen te steken. Waarom geen sauna bij je thuis plaatsen? Aangezien je de sauna regelmatig gebruikt heb je die investering in geen tijd terugverdiend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna op maat van 2 personen

Het is misschien een idee dat al regelmatig in je hoofd is opgekomen. Maar zo’n grote sauna voor slechts 2 personen, is dat geen weggesmeten geld? Helemaal niet, want de afmetingen van privé sauna’s kunnen perfect worden afgestemd op het aantal gebruikers ervan. Telt je gezin slechts 2 personen, dan levert Equano ook een sauna op maat van 2 personen.

Lager energieverbruik

Door voor een kleine sauna op maat van twee personen te kiezen, zal je ook veel minder energie verbruiken. De sauna is kleiner, en heeft dus veel minder tijd nodig om op te warmen. Niet alleen zal je veel minder energie verbruiken, je zal bovendien ook veel minder lang in de sauna moeten zitten. Hierdoor kan je na een stressvolle werkdag nog snel even in de sauna zonder veel tijd te verliezen.

Gezelligheid troef in een sauna voor 2

Een sauna voor 2 is ook gewoon veel gezelliger dan een grote sauna, zeker indien je maar met twee personen bent. Een kleine sauna brengt je letterlijk en figuurlijk dichter bij elkaar, en is de ideale aanstoot tot een leuke babbel. Lekker lang bijpraten in de sauna na een lange werkdag is de ideale vorm van ontspanning.

Kom onze sauna’s uitproberen

Neem contact op met Equano, en ontdek zelf de voordelen van een sauna voor 2 personen. Maak bovendien kennis met een meer dan scherpe prijs. Vraag een gratis offerte aan online, of kom langs in onze toonzaal in Sint-Pauwels om onze sauna’s zelf uit te proberen.
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér