Menu Uw wellness specialist
Home » Saunacabine kopen bij Equano

Saunacabine kopen bij Equano

Indien je jezelf eens lekker wil ontspannen in de sauna, dan ga je toch gewoon naar een publiek saunacenter, om te relaxen tussen alle andere mensen? Niet noodzakelijk! Tegenwoordig is het al lang geen uitzondering meer om thuis een eigen sauna te laten plaatsen. Natuurlijk is de sauna qua afmetingen iets aangepast aan privégebruik. Maar vergis je niet, dat maakt een privé sauna misschien zelfs nog gezelliger dan een publieke sauna.

Een saunacabine op maat van het gezin

Een sauna voor thuis kan je vaak kopen in de vorm van een cabine, die plaats biedt aan twee of meerdere personen. De saunacabine is op die manier op maat gemaakt van een koppel of een gezin, zodat ze samen gezellig kunnen ontspannen in een kleine ruimte.

Lager energieverbruik

De kleinere afmetingen maakt de saunacabine natuurlijk ook interessant op vlak van energieverbruik. Door een saunacabine op maat van het gezin te ontwerpen, zal de cabine niet meer energie verbruiken dan nodig. En dat bespaart je natuurlijk heel veel geld uit.

Prijs van een saunacabine

En hoe zit het met de prijs van een saunacabine? De gedachte aan een privé sauna schrikt heel veel mensen af, aangezien ze zich verwachten aan een hoge prijs. Maar dat valt zeker heel goed mee. Meer zelfs, in het gamma van Equano zijn heel goedkope saunacabines terug te vinden. De saunacabines worden op maat van jouw interieur ontworpen, en hierdoor kan je flink besparen op afmetingen en energieverbruik. Dat maakt de investering in een saunacabine natuurlijk nog interessanter.

Vraag een offerte aan

Interesse gekregen in het plaatsen van een saunacabine bij je thuis? Of nieuwsgierig naar de prijs van een saunacabine? Neem contact op met Equano, en vraag meer informatie over onze saunacabines. Vraag op onze website ook naar een gratis en vrijblijvende offerte!
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér