Menu Uw wellness specialist
Home » Een stoomdouche kopen

Een stoomdouche kopen bij Equano Wellness

Vraag uw offerte aan

We leven vandaag de dag zo gehaast, dat het belangrijk is om je regelmatig goed te ontspannen. Een stoomdouche is daarvoor ideaal! Een stoomdouche is immers eenvoudig thuis te plaatsen, hij neemt niet veel plek in beslag en je komt er helemaal tot rust. De warme stoom reinigt je lichaam en geest, zodat je ontspant terwijl je gewoon onder de douche staat. Een stoomdouche kopen, dat is investeren in jezelf!

Een stoomdouche kopen voor thuis

Het grote voordeel van een stoomdouche is dat je deze heel gemakkelijk thuis kan plaatsen. Een stoomdouche neemt veelal niet veel meer plaats in dan een gewone douche. Daar waar je voor een sauna of een jacuzzi dus extra plaats in huis of buiten moet voorzien, is dat voor een stoomdouche niet zo! Daardoor kan bijna iedereen een stoomdouche voor thuis kopen en tijdens het douchen helemaal tot rust komen.

Het aanbod stoomdouches bij Equano

Bij Equano kan je vooral stoomdouches van het merk Ri-Jo kopen. Ri-Jo is een topmerk, dat met zijn jarenlange ervaring in stoomdouches de hoogste kwaliteit kan garanderen. Bovendien kan je kiezen voor allerlei bijkomende opties, zoals aromatherapie of waterstralen. Op die manier kan je volledig ontspannen op de manier die jij wil!

Stoomdoouche kopen: bezoek onze toonzaal of vraag een offerte aan

Wil je een stoomdouche kopen? Dan kan je een deel van ons aanbod online ontdekken en meteen je offerte aanvragen. Bekijk je ons aanbod stoomdouches liever van dichtbij? Dan nodigen we je graag uit in onze toonzaal te Sint-Pauwels.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér