Menu Uw wellness specialist
Home » Stoombad kopen

Een stoombad kopen voor de ideale ontspanning

Vraag uw offerte aan

Niets zo heerlijk als een stoombad nemen na een dag werken! In een stoombad kom je niet alleen helemaal tot rust, het is ook bijzonder goed voor je huid. De huid wordt na een stoombad namelijk zacht en soepel doordat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Een stoombad kopen, dat is investeren in je eigen gezondheid. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze toonzaal, zodat je zelf ons grote aanbod aan stoombaden kan ontdekken.

Stoombad kopen bij Equano

Een stoombad kopen bij Equano is kiezen voor een totaaloplossing. Equano heeft een ruim aanbod aan stoombaden voor één of voor twee personen. Twijfel je aan de keuze van je stoombad? Laat je adviseren door een Equano medewerker, wij helpen je graag verder zodat je met een gerust hart het juiste stoombad koopt. Dankzij onze jarenlange ervaring geven we steeds het juiste advies, en zijn onze klanten steeds tevreden.

Stoombad kopen? Vraag een offerte!

Wil je een stoombad kopen, en wens je meer informatie over ons gamma en onze prijzen? Ons gamma kan je online bekijken, en onze prijzen kom je te weten door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Je bent uiteraard ook zeer welkom in onze showroom te Sint-Pauwels voor meer informatie.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér