Menu Uw wellness specialist
Home » Stoomcabine badkamer

Geniet van een stoomcabine in je badkamer

Waarom zou je een gewone douche in je badkamer plaatsen, als je evengoed een stoomcabine kan plaatsen? In een stoomcabine kan je niet alleen een gewone douche nemen, je kan ook voor een stoomdouche kiezen, die je helemaal zal ontspannen. Een stoomcabine in je badkamer neemt bovendien niet veel meer plaats is dan een gewone douche, en kost ook niet zo veel meer.

Een stoomcabine in je badkamer om te ontspannen

Een stoomcabine is werkelijk ideaal als je even snel wil ontspannen, zonder dat je daar veel tijd voor moet nemen. De warme stoom en de massagejets reinigen je hele lichaam en zorgen ervoor dat je helemaal tot rust komt. Combineer je stoomcabine met aromatherapie en lichttherapie, en je geniet van pure wellness in je eigen badkamer!

De plaatsing van een stoomcabine in je badkamer

Een stoomcabine neemt niet veel meer plaats in dan een gewone douche, en past daardoor in zowat elke badkamer. Voor de plaatsing ervan kan je op ons rekenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring met het leveren en met het plaatsen van stoomcabines in een badkamer. Je hoeft je zelf dus helemaal geen zorgen te maken om de plaatsing, wij nemen dat voor onze rekening.

De effecten van een stoomcabine

Een stoomcabine heeft heel wat effecten op je lichaam en geest:

  • Een stoomcabine reinigt je lichaam tot diep in je poriën, zodat afvalstoffen worden afgevoerd.
  • Verkrampte spieren kunnen zich beter ontspannen door de warmte.
  • De warmte stimuleert een betere bloedsomloop.
  • Een stoomcabine voorkomt verkoudheden.

Vraag een offerte aan

Wil je ook van de effecten van een stoomcabine genieten? Laat er dan een plaatsen in je badkamer! ontdek ons gamma aan stoomcabines online en vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Ons volledige gamma kan je komen bekijken in onze toonzaal te Sint-Pauwels.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér