Menu Uw wellness specialist
Home » Stoomdouche op maat

Stoomdouche op maat

Vraag uw offerte aan

StoomcabineBen je op zoek naar een stoomdouche, dan heb je twee mogelijkheden. Je kan opwel kiezen voor een kant-en-klare douche, die je koopt zoals hij in de winkel wordt aangeboden. Ofwel kan je kiezen voor een stoomdouche op maat, waarbij je zelf zowat alle aspecten van de stoomdouche kan bepalen.

Afmetingen van de stoomdouche

Het spreekt voor zich dat een stoomdouche op maat je heel wat meer mogelijkheden biedt. Je kan veel aspecten van de stoomdouche zelf invullen. Hierbij denken we in de eerste plaats natuurlijk aan de afmetingen van de stoomdouche. Je kan een stoomcabine op maat laten maken, zodat hij perfect in je huidige badkamer geïntegreerd kan worden. Dit zal ervoor zorgen dat je badkamer een gestroomlijnde uitstraling zal blijven behouden.

Door de afmetingen zelf te bepalen zal je voor een groot deel ook het comfort van de gebruikers bepalen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een stoomdouche met extra veel ruimte te plaatsen, zodat de stoomcabine meer comfort biedt.

Afwerking van de stoomdouche

Maar niet alleen de afmetingen van de stoomcabine zijn individueel aan te passen. Je kan ook de afwerking van de stoomdouche zelf bepalen. Het interieur van de cabine is zelf in te vullen naar eigen wens. Zo kan je zelf kiezen welke bankjes je in de cabine plaatst. Wil je eerder harde bankjes, of kies je liever voor zachtere, ergonomische bankjes?

De mogelijkheden voor de invulling van de stoomcabine zijn haast eindeloos. Ook voor het plafond van de cabine heb je heel wat keuze. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een prachtige sterrenhemel, om heerlijk weg te dromen in de cabine.

Bijkomende opties voor meer ontspanning

Je kan bovendien ook kiezen uit enkele bijkomende opties, die ervoor kunnen zorgen dat je je nog meer kan ontspannen in de cabine. Kies bijvoorbeeld voor een ingebouwde muziekspeler, die je toelaat om je favoriete muziek af te spelen. Hierdoor zal je je nog meer ontspannen, wat het effect van de stoomcabine vergroot.

Hou zeker ook rekening met kleurentherapie en aromatherapie. Sommige kleuren ervaar je als heel warm en zacht, en doen je nog meer ontspannen. Hetzelfde geldt voor geuren. Vul de stoomcabine met aangename aroma’s en je voelt je nog meer op je gemak.

Bestel een stoomdouche op maat bij Equano

Spreekt het idee van een stoomdouche op maat jou wel aan, en wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Equano voor meer informatie, of vraag meteen een vrijblijvende offerte.
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér