Menu Uw wellness specialist
Home » Swimspa's tidalfit

Swimspa's Tidalfit - Artesian Spas

Tidalfit is de wereldleider op het vlak van zwemspa's! Deze zwemspa's worden gefabriceerd door Artesian Spas in Las Vegas Amerika. Omdat Artesian alleen maar de beste onderdelen en materialen gebruikt,  krijgt u een hoge kwaliteit en een zeer zuinige / duurzame zwemspa.

Genieten van massage, zwemmen tegen een sterke stroming of krachttraining? Bij een Tidalfit zwemspa worden standaard fitness materialen geleverd zodat u kunt roeien, zwemmen aan een elastische gordel en weerstands koorden voor het opbouwen van uw spieren.

Upgrade uw zwemspa met krachtige swimjets en zwem tegen een harde stroming. De swimjets kunt u geheel naar uw eigen conditie instellen. Na het harde trainen kunt u heerlijk relaxen tijdens een massage van de tientalle jets die uw rug masseren.

Artesian Spas vindt het heel belangrijk dat hun spa's, zwemspa's weinig energie verbruiken. Daardoor zijn de zwemspa's standaard uitgevoerd met Full Foam en een Energie zuinige circulatiepomp. Een circulatie pomp zorgt ervoor dat het water constant gecirculeerd wordt zodat bacteriën verwijderd worden en het water zuiver blijft. Deze pomp is zo stil dat u niet hoort als hij in werking is.

Daarnaast is er de Semi in Ground uitvoering, waardoor uw zwemspa voorzien is om in te bouwen. 

Bekijk een training in een Tidalfit Swimspa


© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér