Menu Uw wellness specialist
Home » Swimspa

Een professionele swimspa van Equano

Een swimspa met krachtige aqua jets

Vraag uw offerte aan

Een swimspa is een volledig ergonomische badkuip die is ontworpen met het oog op optimale training voor zowel professionele zwemmers als mensen die hun conditie op een leuke manier willen onderhouden. Het design van onze swimspa zorgt voor zowel een horizontale als een verticale stabilisatie. Deze revolutionare swimspa kuipen zijn voorzien van krachtige 'Badu' stream jets. De motor die achter de jets schuilgaat heeft een vermogen van 1500 liter water per minuut uitstoot. Dit maakt de swimspa voor zwemmers een onvergetelijke ervaring. De jets kunnen bovendien volledig aan uw persoonlijke voorkeur worden aangepast. Op die manier wordt een swimspa van Equano toegangkelijk voor iedereen.

Een swimspa is meer dan zomaar een zwembad!

Een swimspa heeft veel meer te bieden dan zomaar een doorsnee zwembad! Het is de slimste manier om optimaal te kunnen genieten van het door u in watertherapie geïnvesteerde geld. Wat de swimspa producten van Equano uniek maakt op de wellness markt zijn de grootte en de diepte van de kuipen van de swimspa's. Het is een genot om in zoveel ruimte optimaal te kunnen trainen in uw eigen swimspa. Een swimspa in uw achtertuin zorgt voor een combinatie van entertainment en fitness en het is nog gezond ook!

Koop uw ruime, professionele swimspa bij Equano

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een swimspa van Equano en geniet van de ruimste, diepste swimspa's op de markt!

Ontdek ons aanbod aan swimspa's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér