Menu Uw wellness specialist
Home » Tegenstroom zwembaden

Swimstar tegenstroom zwembaden

Vraag uw offerte aan

Niet iedereen kan zomaar een olympisch sportbad in zijn tuin plaatsen. Equano speelt hierop in met zijn tegenstroom zwembaden die zelfs op kleine plaatsen kunnen geïnstalleerd worden. U zwemt als het ware ter plaatse tegen de stroom in. Waar u vroeger nog saaie baantjes moest zwemmen kan u nu bij u thuis tegenstroom zwemmen

Steeds meer en meer mensen kiezen ervoor om tegenstroom te zwemmen in hun eigen swimspa. Tegenstroom zwemmen is bovendien te vergelijken met een fitness uurtje. Wie tegenstroom zwemt blijft fit en het is nog leuk ook! De swimsa's van Equano zijn bovendien gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk!

Swimstar: Belgische fabrikant van tegenstroom zwembaden

Equano is verdeler van Swimstar swimspa's en Artesian swimspa's. Deze beide fabrikanten zijn reeds jaren actief in de sector van sportbaden. Intensief onderzoek wijst uit dat tegenstroom zwemmen goed is voor uw conditie en uw gezondheid.

Tegenstroom zwembaden: intensief tegenstroom zwemmen

Tegenstroom zwembaden van Swimstar zijn ontworpen in hoogwaardig staal zodat u in alle comfort tegenstroom kan zwemmen. De levensduur van een tegenstroom zwembad ligt erg hoog omdat Swimstar enkel werkt met Europese of Amerikaanse onderdelen.

Een swimspa tegenstroom zwembad van Equano beschikt over een uniek "energy return concept" dat ervoor zorgt dat uw tegenstroom zwembad energiezuiniger is dan de standaard swimspa's.

Tegenstroom zwembaden ontdekken bij Equano

Bij Equano kan u vrijblijvend in de testruimte alle tegenstroom zwembaden komen ontdekken en uittesten. Ondervind wat een tegenstroom zwembad voor u kan betekenen. Vraag na al vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér