Menu Uw wellness specialist
Home » Zwembad met tegenstroom

Zwembad met tegenstroom om je conditie te verbeteren

Zwemmen is bijzonder goed voor je conditie. Het stimuleert bijna al je spieren, wat het tot een van de meest doeltreffende sporten maakt om je conditie en je gezondheid te verbeteren! Regelmatig zwemmen is dus absoluut aan te raden. Ben ook jij overtuigd van het gezonde effect van zwemmen op je lichaam, maar heb je thuis niet voldoende plaats om een zwembad te plaatsen? Dan is een zwembad met tegenstroom de oplossing!

De werking van een zwembad met tegenstroom

De werking van een zwembad met tegenstroom is eigenlijk heel eenvoudig. De tegenstroom van het zwembad zorgt ervoor dat je gewoon te plaatse kan blijven zwemmen. Doordat je geen baantjes meer moet zwemmen, is een tegenstroom zwembad ook veel kleiner als een gewoon zwembad. Je kan dus serieuze afstanden afleggen en aan je conditie werken, terwijl je gewoon ter plaatse blijft zwemmen.

Zwembaden met tegenstroom bij Equano

Bij Equano bieden we zwembaden met tegenstroom van het merk Swimstar aan. Swimstar is een Belgische fabrikant, die swimspa's van een hoogwaardige kwaliteit biedt tegen een betaalbare prijs. Kiezen voor een zwembad met tegenstroom bij Equano, is kiezen voor kwaliteit en service! De Swimstar zwembaden zijn bovendien een stuk zuiniger dan andere tegenstroom zwembaden.

Zwembad met tegenstroom bestellen

Wil je thuis aan je conditie werken, zonder een groot zwembad te moeten plaatsen? Ontdek dan gauw ons aanbod aan tegenstroom zwembaden. Je kan meteen een online offerte aanvragen of je kan langskomen in onze showroom.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér