Menu Uw wellness specialist
Home » Zonnebank Alpha Sun

Alpha Sun Zonnebank

Vraag uw offerte aan

Alpha Sun is een bekend merk binnen de markt van de zonnebanken. Equano is dan ook trots verdeler te zijn van de Alpha Sun zonnebanken. Deze zonnebanken garanderen een gelijkmatige bruining over het hele lichaam en een hoog gebruiksgemak. De Alpha Sun zonnebank is volledig aangepast aan de huidige ergonomische standaard.

Alpha Sun zonnebank voor particulier of professioneel gebruik

Alpha Sun biedt zonnebanken aan voor zowel particulieren als professionelen. Wil je gewoon thuis, op elk gewenst moment van de dag, kunnen genieten van je zonnebank? De Sunny Power zonnebank is ideaal voor particulier gebruik. Ze brengt kleur, energie en gezondheid in je leven. Heb je zelf een zaak, en wil je je klanten van een zonnebank doen genieten? Dan is de Luxor zonnebank ideaal.

Alpha Sun zonnebank bij Equano

Bij Equano kan je dus terecht voor zonnebanken van Alpha Sun, en dit voor zowel particulier als professioneel gebruik. De prijzen zijn de laatste tijd trouwens gedaald, zodat een zonnebank wel binnen ieders budget past. Je verlaagt de drempel aangezien je niet elke keer naar het zonnecenter moet lopen en je geniet bovendien in het comfort en de privacy van je eigen huis van je Alpha Sun zonnebank. Indien gewenst, kan het team van Equano bovendien de plaatsing van je zonnebank voor zijn rekening nemen. Zo hoef jij helemaal niets te doen, behalve genieten van je nieuwe Alpha Sun zonnebank!

Vraag je offerte voor een zonnebank aan

Ben je benieuwd naar de prijzen van de Alpha Sun zonnebanken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. We nodigen je ook graag uit in onze showroom te Sint-Pauwels om ons volledige aanbod wellness zelf te komen ontdekken.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér