Menu Uw wellness specialist
Home » Zonnebank prijs

De zonnebank prijzen bij Equano

Vraag uw offerte aan

Blote armen en benen mogen gezien worden, zeker als ze een kleurtje hebben! Wil ook jij een mooi, zomers kleurtje krijgen? Dan is een zonnebank de ideale oplossing. Bovendien heeft een zonnebank ook een ontspannend effect op je huid. Door je aan het vooropgestelde schema van de zonnebanken te houden krijg je al snel een mooi kleurtje, en dat zonder ook maar enig risico te lopen.

Een zonnebank bij je thuis

Vandaag de dag ligt de prijs van een zonnebank zo laag, dat dit binnen bijna ieders budget past. Iedereen kan dan ook een zonnebank thuis plaatsen. Zo hoef je je nooit meer te verplaatsen naar een zonnecenter en kan je gewoon thuis genieten van je zonnebank. Je bent ook niet afhankelijk van het weer of van het seizoen, je kan het hele jaar door bruinen.

Zonnebanken bij Equano

Equano is reeds jarenlang erkend verdeler van Alpha Sun zonnebanken. Alpha Sun zonnebanken verzekeren een gelijke bruining over het lichaam, ze hebben een ontspannend effect en ze zijn erg gemakkelijk om te installeren. Bovendien staan deze zonnebanken bekend om hun enorme gebruiksgemak.

Zonnebank prijs informatie

De prijs van je zonnebank is afhankelijk van verschillende factoren. Bij Equano heb je bijvoorbeeld keuze uit particuliere modellen en professionele modellen. De prijs van een zonnebank ligt vandaag de dag lang niet zo hoog meer, zodat iedereen tegenwoordig thuis van een bruin kleurtje kan genieten!

Heb je interesse in onze zonnebanken? Informeer dan naar de prijs door een online offerte aan te vragen!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér