Menu Uw wellness specialist
Home » Zonnebank te koop

Zonnebank te koop bij Equano

Vraag uw offerte aan

Een zonnebank bij je thuis, dat is bruinen in alle rust, en dat het hele jaar door! Je huid kan gerust een kleurtje gebruiken, een zonnebank biedt daartoe de perfecte oplossing. Het voordeel van een zonnebank bij je thuis is dat je je niet telkens moet verplaatsen naar het zonnecenter: je kan thuis onder de zonnebank gaan, wanneer je maar wil.

Bruin in de zomer en in de winter

Met een zonnebank van Alpha Sun ben je niet afhankelijk van het seizoen of van het weer om te bruinen. Je kan het hele jaar door genieten van een kleurtje. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat als je in de zomer buiten komt in T-shirt en korte broek, je sowieso al een leuk kleurtje hebt!

Indien je je aan het schema van de zonnebanken houdt, kan je snel een kleurtje krijgen, waardoor je niet in een wit wintervelletje hoeft buiten te komen.

Professioneel advies en begeleiding

Indien je bij Equano een zonnebank besteld, zorgen wij voor professioneel advies bij je keuze en wij zorgen voor de plaatsing. Ook na de plaatsing kan u op professionele begeleiding van Equano blijven rekenen, wij garanderen een goede service na verkoop.

Bekijk ons gamma zonnebanken.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér