Menu Uw wellness specialist
Home » Zonnehemel kopen

Koop een zonnehemel van Aqua Sun

Vraag uw offerte aan

Heb je thuis niet voldoende plaats om permanent een zonnebank op te stellen? Dan biedt een zonnehemel de oplossing! Koop nu een zonnehemel van Alpha Sun en geniet van een heerlijk bruin kleurtje, het hele jaar door. Dankzij de brede zijverlichting van de zonnehemel bruin je gelijkmatig over je hele lichaam.

Koop een zonnehemel van Alpha Sun

De zonnehemel van Alpha Sun bestaat uit 12 lampen die gemakkelijk te monteren zijn op een metalen frame. Je kan je zonnehemel eenvoudig verplaatsen en opstellen op het moment dat je hem nodig hebt. De lampen van de Alpha Sun zonnehemel garanderen bovendien een gelijkmatige bruining over het hele lichaam.

De Alpha Sun hemel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies een kleur die bij je interieur past, zodat de zonnehemel niet uit de toon valt in je woonkamer of slaapkamer!

Een zonnehemel kopen bij Equano

Equano beschikt over testruimten waar je je zonnehemel kan komen testen. Zo geraak je zelf overtuigd van onze Alpha Sun zonnehemels en zonnebanken. Bovendien krijg je een gegarandeerde dienst na aankoop. Kom langs in onze showroom om een zonnehemel te kopen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér