Menu Uw wellness specialist
Home » Zonnehemel te koop

Zonnehemel te koop bij Equano

Zonnehemel te koop

Vraag uw offerte aan

Kan jij ook zo heerlijk genieten van een uurtje onder de zonnebank? Logisch, het is de ideale ontspanning en je krijgt er bovendien een mooi kleurtje van. Echter zien veel mensen op tegen de verplaatsing naar het zonnecentrum, en een zonnebank is kostelijk en neemt veel plaats in beslag. Herken ook jij dit probleem? Dan heeft Equano de oplossing: een zonnehemel.

De voordelen van een zonnehemel

Een zonnehemel is een constructie van zonnebank lampen op een metalen frame, die gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen is. Het resultaat is een mobiele zonnebank, die veel minder plaats in beslag neemt! Zo kan je ook thuis genieten van de voordelen van een zonnebank, zonder dat je een dure zonnebank moet aanschaffen en zonder dat je veel plaats nodig hebt. Plaats je zonnehemel gewoon boven een comfortabele matras en geniet ervan!

Zonnehemel te koop bij Equano

Equano heeft zowel zonnehemels als zonnebanken te koop. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kom dan zeker eens langs in onze testruimte te Sint-Pauwels of bekijk ons aanbod online. Je kan ook meteen een offerte aanvragen voor een zonnehemel of zonnebank.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér