Menu Uw wellness specialist
Home » Infrarood sauna op maat

Infrarood sauna op maat

Vraag uw offerte aan

Een infrarood sauna is ideaal om helemaal tot ontspanning te komen, en het is bovendien erg gezond voor je lichaam. Om dit gezonde effect niet te verliezen, is het aan te raden om regelmatig in de sauna te gaan. Je elke keer verplaatsen naar de infrarood sauna is echter niet altijd mogelijk, en het is ook erg kostelijk. Daarom is het uitermate interessant om te investeren in een infrarood sauna op maat.

Waarom een infrarood sauna op maat?

Je kan een infrarood sauna zowel binnen als buiten plaatsen. Een sauna buiten heeft echter een aantal nadelen: in de winter is dit minder aangenaam, en in je tuin heb je vaak minder privacy als binnen. Het nadeel van een sauna binnen is dan weer dat je voldoende plaats moet hebben, en dat je vast zit aan bepaalde afmetingen. Daarom kan je bij Equano terecht voor een infrarood sauna op maat. Zo is je sauna afgestemd op de ruimte waar hij in komt, en kan je zelfs in een relatief kleine ruimte toch van het heilzame effect van een infrarood sauna genieten.

Infrarood sauna's op maat bij Equano

Equano heeft reeds jarenlange ervaring met het verkopen en plaatsen van infrarood sauna's. Kies je voor een infrarood sauna op maat bij Equano, dan heb je de keuze uit allerlei kleuren, afwerkingen en opties. Daardoor vindt iedereen een infrarood sauna die bij hen past. Onze vakmannen komen je sauna voor jou plaatsen, zodat je zelf niets meer hoeft te doen... behalve genieten van je infrarood sauna op maat!

Meer informatie over je infrarood sauna op maat?

Wil je meer te weten komen over ons aanbod infrarood sauna's op maat? Dan nodigen we je graag uit in onze toonzaal te Sint-Pauwels. Je kan ook meteen een offerte online aanvragen.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér