Menu Uw wellness specialist
Home » Over ons

Over Equano

Equano, gelegen in Sint-Pauwels, is gespecialiseerd in wellness artikelen. In onze ruime toonzaal ontdekt u enkele installaties die u meteen ook kan uittesten. Zo ervaart u meteen het effect van een sauna, infraroodcabine, jacuzzi bij u thuis.

Bovendien zijn we al jaren actief in deze sector, waardoor wij u professioneel advies bezorgen en de juiste onderhoudstips en accessoires. Bij ons gaat u gegarandeerd met onderbouwde informatie buiten.

Equano beschikt over een private testruimte voor onze klanten. Hier kunnen onze klanten die interesse tonen in een product zowel een infraroodcabine, sauna, stoombad als jacuzzi testen. Wij zorgen voor enkele aangename uurtjes vertoeven in onze leuke wellnessruimte, u zorgt voor de sfeer...

Contacteer ons om een afspraak te maken


 Wij aanvaarden RES als betaalmiddel

Plan je een aankoop van een wellness toestel? Dan doen wij jou steeds een interessant RES voorstel.

Samen met meer dan 5.000 lokale winkels, restaurants, handelaars, zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemers aanvaarden ook wij bij Equano RES als betaalmiddel. RES ondersteunt de lokale handelaars en wil je als consument en als handelaar motiveren om meer aan te kopen bij lokale winkels en restaurants.

Wij aanvaarden RES en doen steeds een interessant RES voorstel op maat

Meer weten over RES handelaars?

Bezoek res.be of contacteer ons met je vraag


Equano: hoofdsponsor van het Equano Cycling Team!

Equano en Dirk Heirwegh hebben zich sportief geëngageerd als hoofdsponsor van een vrouwen wielerploeg, met diverse nationaliteiten. Dit ontstond vanuit onze eigen voorliefde voor mountainbike en wielrennen, maar ook sport in het algemeen.

De dames van het Equano Cycling Team beoefenen verschillende professionele disciplines, zoals tijdritten, veldrijden, baanrennen, ... Met trots staan we aan de zijlijn bij de georganiseerde wielerwedstrijden. Het Equano Cycling Team traint in teamverband, vaak vlakbij Sint-Pauwels, de thuisbasis van Equano maar ook op buitenlandse stages. 

Wij stellen u met fierheid ons Equano Cycling Team voor:

Equano Cycling Team: Voorstelling team Equano Cycling Team: Voorstelling tenue rugzijde met belettering Equano & Dirk Heirwegh


© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér