Menu Uw wellness specialist


AANKOOP VAN STOOMCABINES, SPA'S, INFRAROODCABINES EN ZONNEBANKEN

Plaatsen van stoomcabines swimspa's en sauna's

Op de volgende pagina's kan u ons zéér uitgebreid gamma aan luxe producten ontdekken. Er is zonder twijfel voor ieder wat wils. De plaatsing van onze stoomdouches, swimspa's en sauna gebeurt altijd door vakmensen en is tot in de puntjes afgewerkt. Ontdek op onze website alle voordelen die een sauna of swimspa's u kunnen bieden. Overtuig uzelf en geniet binnenkort van een heerlijke sauna of een zalige stoomdouche in uw eigen huis. Wij combineren vakwerk en grenzeloze vakkennis in alle installaties van sauna's, stoomcabines en luxe producten.

Equano: uw aanspreekpunt voor luxe producten zoals stoomcabines of spa's

Heeft u nog vragen over de plaatsing van een sauna of een stoomdouche in uw huis? Misschien lijkt de plaatsing u niet erg praktisch? Laat ons team iets weten en wij geven u graag een antwoord op al uw vragen over sauna, spa's en stoomcabines. Een luxe product in uw eigen huis is zonder twijfel een meerwaarde voor elk gezin.

Vraag gratis uw offerte

© 2017 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér