Menu Uw wellness specialist
Home » Bubbelbad kopen

Bubbelbad kopen

Het professionele leven vraagt alsmaar meer energie , en we hebben steeds minder tijd voor ontspanning. Na een lange werkdag komen we thuis, en hebben we slechts een fractie van onze tijd over om ons echt te ontspannen. Tijd om het over een andere boeg te gooien!

 

Ontspannen met gezin of vrienden

Koop een bubbelbad aan, waarin je je na een lange werkdag met het hele gezin kan ontspannen. De bubbelbaden van Equano zijn voldoende groot om er met een heel gezin te kunnen plaatsnemen. Het is een ideale manier om gezellig bij te praten met de andere gezinsleden, en om je tegelijk toch te ontspannen.

Je kan bijvoorbeeld ook enkele vrienden uitnodigen om samen te relaxen in het bubbelbad. Iedereen ontspant zich ten volle, en dat is de ideale aanloop tot een gezellige babbel.

Krachtige waterjets voor optimale relaxatie

Een bubbelbad kopen bij Equano doe je heus niet alleen voor die leuke bubbels. De bubbelbaden van Equano zijn een sterk staaltje techniek, die erop gericht zijn om je optimaal te kunnen ontspannen. Onze bubbelbaden zijn voorzien van krachtige waterjets, die voor een heerlijk massage effect zorgen. Het zijn deze welgeplaatste waterjets die voor de ultieme relaxatie zullen zorgen.

Kiezen uit de beste merken op de markt

De bubbelbaden van Equano zijn steeds met de beste materialen vervaardigd. Bij Equano kan je een bubbelbad kopen van de beste merken op de markt. Ontdek in ons gamma prestigieuze spa merken zoals Caldera, Vita en Artesian. Bij elke van deze merken kan je kiezen uit standaard modellen en luxe modellen, waarbij je kan kiezen uit verschillende fantastische opties, zoals de nekmassage.

Probeer onze bubbelbaden zelf uit

We hebben zelfs een beter idee. Kom ze zelf uitproberen in onze toonzaal in Sint-Pauwels. Hier kan je met je eigen ogen de pracht van onze bubbelbaden aanschouwen. Wil je vooraf toch nog informatie weten, contacteer ons dan via het contactformulier. Of vraag meteen een gratis offerte aan.
 

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér