Menu Uw wellness specialist
Home » Buitenspa

Buitenspa kopen bij Equano

Buiten in je spa zitten, met een heerlijk glaasje champagne en met een rustgevend muziekje... is er iets beters?! Een buitenspa is gemakkelijk te installeren, en bovendien zijn de krachtige jets bijzonder goed voor je spieren. Doe vandaag nog een beroep op Equano en laat een buitenspa installeren!

Heerlijk relaxen in je buitenspa

Zowel tijdens de zomer als tijdens de winter kan je heerlijk relaxen in je buitenspa. In de zomer breng je natuurlijk graag zo veel mogelijk tijd door in je tuin, en wil je zo veel mogelijk genieten van het zonnetje. Je buitenspa is dan werkelijk ideaal! Op een koude winterdag is je buitenspa dan weer ideaal om lekker op te warmen en te ontspannen.

Het buitenspa gamma bij Equano

Ben je op zoek naar een buitenspa? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in onze toonzaal! Je vindt hier een groot aanbod aan buitenspa's van het merk Artesian. Artesian staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en om de krachtige jets. In ons gamma vind je buitenspa's van verschillende groottes en voor ieders budget:

  • Artesian Garden: de Artesian Garden spa's zijn bijzonder compact. Ze zijn dan ook vooral geschikt voor mensen die buiten- of binnenhuis niet veel plaats hebben.
  • Artesian South Seas: heb je niet zo veel plaats buiten, maar wil je wel een mooie design spa? De Artesian South Seas spa's zijn compact, maar deze luxe spa's hebben LED verlichting en een extra kussen dat je nek masseert.
  • Artesian Island: de Artesian Island spa's zijn de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Ze bieden plaats aan meerdere personen.
  • Artesian Platinum: met deze spa in huis heb je het hele jaar door vakantie! Ze hebben een uitzonderlijk mooi design, en de krachtige jets laten het water optimaal circuleren.

Buitenspa bestellen?

Waarom zou je er nog langer mee wachten? Vraag online een offerte aan voor je buitenspa, of kom ons gamma ontdekken in onze toonzaal.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér