Menu Uw wellness specialist
Home » Deluxe-spa

Een deluxe spa om in weg te dromen!

Luxueus genieten in een deluxe spa

Vraag uw offerte aan

Winter of zomer, overdag of ’s nachts, op elke moment kunnen genieten van een hete deluxe spa in de privé van uw eigen tuin… Wie heeft daar nog nooit over gedroomd? Het kristalheldere water van een deluxe spa doet ontspannen en wegdromen na een ongetwijfeld zware werkdag. Geniet in alle rust van een deluxe spa met vrienden of familie. De tijd die u doorbrengt in een spa is ideaal om bij te praten en uit te rusten!

Helende werking van een deluxe spa

Na een stressvolle dag op het werk wegzakken in een heerlijk relaxerende deluxe spa is zeer goed voor de gezondheid omwille van de stressreductie die een spa biedt. Daarnaast staat een deluxe spa ook garant voor de helende werking die toegeschreven is aan heetwatertherapie. De spieren ontspannen zich, de bloeddoorstroming verbetert en men voelt zich gewoon beter.

Gezelligheid in een deluxe spa

Vrienden ontvangen wordt eens zo leuk als u samen een cocktail kan drinken en gezellig kunt keuvelen in een warm bubbelbad. Ook de tijd die u met uw partner in de jacuzzi spendeert is ongetwijfeld van betere kwaliteit als de tijd die u samen voor de tv doorbrengt.

Kan u niet langer meer wachten?

Equano heeft een uitgebreid assortiment deluxe spas waar u zeker uw keuze in zult vinden. U kan tevens altijd online een offerteaanvraag indienen.

 

Ontdek ons ruim aanbod aan deluxe spa's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér