Menu Uw wellness specialist
Home » Jacuzzi 2 personen

Jacuzzi voor 2 personen

Gezellig samen in de jacuzzi, met een glaasje champagne erbij... wie droomt daar nou niet van? Een jacuzzi voor 2 personen is erg romantisch, en je beleeft er samen gegarandeerd een fantastische tijd. Bovendien neemt een jacuzzi voor 2 personen niet veel plaats in beslag, waardoor hij erg gemakkelijk te plaatsen is en vaak gewoon binnenshuis geplaatst kan worden.

Jacuzzi's voor 2 personen bij Equano

Bij Equano hebben we uiteraard ook enkele jacuzzi's voor 2 personen in ons gamma:

  • Garden Spas Hibiscus: de Garden Spas Hibiscus van Artesian is ongetwijfeld een van de meest romantische jacuzzi's in ons gamma. De jacuzzi is zo ontworpen dat je lekker knus tegen elkaar kan aanliggen, terwijl de krachtige jets je helemaal doen ontspannen. Er is bovendien ook een massagepomp aanwezig, om je nog meer te doen ontspannen.

 

  • Garden Spas Azalea: de Garden Spas Azalea is een stuk kleiner dan het Hibiscus model, wat het tot een ideaal model maakt voor wie niet zo veel plaats heeft om een jacuzzi te plaatsen. De jets ontspannen je nek, je rug en je benen. Ideaal dus om samen, na een vermoeiende werkdag, van te genieten.

 

  • Island Santa Cruz: heb je het liever wat ruimer in je jacuzzi voor 2 personen? Dan is de Island Santa Cruz jacuzzi ideaal. Met zijn 3 zitplaatsen zal deze jacuzzi erg ruim aanvoelen als je er gezellig met 2 in kruipt.

Benieuwd naar onze jacuzzi's voor 2 of meer personen?

Bij Equano hebben we natuurlijk nog veel meer jacuzzi's staan, gaande van eenvoudige modellen voor één persoon tot ware luxe modellen voor meerdere personen. Ben je benieuwd naar ons volledige gamma, of heb je nog vragen? Kom dan eens een kijkje nemen in onze toonzaal. We hebben ook een testruimte waar je enkele modellen zelf kan testen! Wil je meteen een offerte aanvragen voor een jacuzzi? Dat kan via onderstaande knop.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér