Menu Uw wellness specialist
Home » Finse sauna kopen bij Equano

Finse sauna bij Equano

Charme van de Finse sauna

Vraag uw offerte aan

De Finse sauna is de klassieke, traditionele sauna en ook de meest gekende. De charme van deze sauna zit zonder twijfel in het gieten van het water over de hete stenen om de luchtvochtigheid op peil te houden en de hoge temperaturen die bereikt kunnen worden.

Gezond en heerlijk ontspannend zo'n Finse sauna

Een bezoek aan de Finse sauna staat gelijk aan een natuurlijke reiniging van het lichaam. Niet alleen wordt uw huid gereinigd door de afvoer van afvalstoffen langs de poriën, ook in uw lichaam verlopen de stofwisselingsprocessen sneller en worden afvalstoffen sneller afgescheiden. Met het frequenteren van een Finse sauna wapen je jezelf ook beter tegen ziektes doordat in het bloed afweerstoffen tegen infectieziektes worden gevormd. De warmte stimuleert bovendien de bloeddoorstroming en helpt zo de gezondheid van uw hart en bloedvaten te verbeteren. Naast al deze gezondheidsbevorderende effecten is een sauna-ervaring natuurlijk ook heerlijk ontspannend!

Zelf ook een Finse sauna?

Het kiezen voor een Finse sauna bij u thuis is ervoor kiezen om iets aan je gezondheid te doen op lange termijn. Bij Equano kan u terecht voor een tot in de detail afgewerkte plaatsing van een Finse sauna uit de beste materialen. Vraag online uw offerte voor de Finse sauna aan en trakteer uzelf op een mooie combinatie van heerlijk genieten en uw gezondheid verbeteren.

Ontdek ons ruim aanbod aan Finse sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér