Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna kopen

Sauna kopen bij Equano in Sint-Pauwels

Waarom een sauna kopen een goed idee is!

Vraag uw offerte aan

Een sauna is een voormalig luxeproduct dat over de jaren heen flink aan populariteit gewonnen heeft. Een sauna kopen is tegenwoordig niet meer uitsluitend weggelegd voor mensen met een dikke portefeuille. Ook u kan vandaag de dag perfect een sauna kopen.

De huidige maatschappij wordt gekenmerkt door snelle technische vooruitgang en een hoge stresslast. De sauna speelt rechtstreeks in op de behoefte om te kunnen onthaasten en relaxen. Dat maakt van een sauna kopen voor uw eigen woning een goed idee! Een sauna is bovendien een meerwaarde voor uw woning. U hoeft immers uw woning niet meer uit om heerlijk te kunnen ontspannen in uw eigen sauna.

U kan uw sauna of infraroodsauna bovendien uitbreiden met accessiores zoals een aansluiting voor een ipod, een hifi-installatie of afwerking met ruwe natuursteen. U richt uw eigen sauna in zoals u het wil, en u hoeft hierbij geen rekening te houden met eventuele andere sauna-gasten, zoals bij een publieke sauna. Sta even stil bij de voordelen die u geniet wanneer u ervoor kiest om de optie 'een sauna kopen' te overwegen.

Een volledig afgewerkte sauna kopen bij Equano

Bij Equano kan u een volledig afgewerkte sauna kopen. Onze sauna's zijn vanbinnen en vanbuiten volledig afgewerkt met Noord-Europees kwaliteitshout zoals Baltische Esp, Red Cedar of Yellow Pine. De glazen deuren van onze sauna's zijn voorzien van veiligheidsglas. Glazen deuren geven een ruimtegevoel en zijn bovendien perfect veilig. U kiest bovendien tussen 2 verschillende systemen: een Finse sauna of een infraroodsauna.

Een Finse sauna is de klassieke sauna die iedereen kent. Door een combinatie van hete, droge lucht en koud water wordt een warme en vochtige omgeving gecreëerd, ideaal om veel te zweten. De Finse sauna is ongetwijfeld de meest gezellige, en de meest nostalgische sauna van allemaal. Het roept meteen de atmosfeer van het Hoge Noorden op. Een Finse sauna kopen hoeft u echter helemaal niet in Finland te doen, maar kan ook bij Equano!

Naast de klassieke Finse sauna heeft u bij Equano ook de keuze uit een groot assortiment infraroodsauna's. Een infraroodsauna kopen doet u voornamelijk omwille van de efficiëntie. De infraroodstralen werken rechtsreeks in op de huid, waardoor weinig warmte overgaat in omgevingswarmte. Maar vergis u niet, een infraroodsauna is even gezellig en ontspannend als de Finse sauna.

Een Equano sauna kopen voor uw eigen woning!

Een Finse sauna of een infraroodsauna? Equano heeft het allemaal! Vraag vandaag nog een gratis offerte want een sauna kopen bij Equano is een goed idee! U brengt wellness en health bij u thuis!

Ontdek ons ruim aanbod aan sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér