Menu Uw wellness specialist
Home » Sauna verkoop

Sauna verkoop bij Equano

Equano: specialist in sauna verkoop

Vraag uw offerte aan

Dagelijks genieten van rust, warmte en heerlijke ontspanning zonder daar enige verplaatsing voor te maken? Dankzij Equano hoeft u daar niet meer over te dromen. U vindt er een kwalitatieve sauna voor ieders budget. Verder kan u een keuze maken tussen een klassieke Finse sauna of een infraroodcabine. Equano, uw specialist in sauna verkoop heeft een assortiment prachtige sauna's voor binnen en buiten die u doen genieten van zalig warme temperaturen, ook tijdens een zeer koude winter!

Sauna verkoop: kwaliteit is belangrijk!

Equano garandeert u deizelfde kwaliteit als de sauna’s die u bezoekt in wellnesscentra of zelfs nog beter! De sauna’s zijn vervaardigd uit de beste materialen en de plaatsing in uw huis wordt tot in de details perfect uitgevoerd. Bovendien is voor uitrusting van de sauna’s standaard rekening gehouden met veiligheid- en isolatienormen. Uw eigen sauna is een stukje persoonlijk comfort in uw eigen woning. U geniet er in alle rust en u bepaalt hoe warm de sauna wordt gezet in tegenstelling tot wanneer u een wellness center bezoekt.

Uw eigen sauna kopen?

Wil u meteen profiteren van onze sterke voorwaarden op de sauna verkoop? U kan alvast een gratis vrijblijvende offerte aanvragen. Twijfelt u echter nog tussen de klassieke Finse sauna of de infraroodsauna, kom dan gewoon bij ons de sauna’s uittesten!

Ontdek ons ruim aanbod aan sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér