Menu Uw wellness specialist
Home » Saunashop

Saunashop Equano

Vraag uw offerte aan

Op zoek naar een nieuwe sauna, een sauna op maat of sauna accessoires? Dan moet je bij Equano zijn! Equano biedt je een ruim gamma aan sauna's en sauna accessoires van topkwaliteit aan. Benieuwd naar ons gamma? Bekijk onze online catalogus. Het volledige sauna gamma, dat ontdek je in onze saunashop te Sint-Pauwels.

Equano, sauna en wellness shop

Equano is de sauna en wellness shop bij uitstek. Wij werken uitsluitend met topmerken, zodat je steeds verzekerd bent van de kwaliteit. Bij ons heb je een ruime keuze uit verschillende soorten suana's: klassieke sauna's, infrarood sauna's, stoomcabines, enzovoort. En als je toch niet helemaal je ding vindt in ons gamma, dan kan je nog steeds voor een sauna op maat gaan!

Een saunashop met jaren ervaring

Equano is niet zo maar een saunashop! Wij kunnen steunen op een jarenlange ervaring in de wellness sector. Voor advies omtrent je sauna kan je dus steeds bij ons terecht. Bovendien kunnen wij je ook een sauna op maat aanbieden, en kunnen we de plaatsing van de sauna voor onze rekening nemen.

Kom ons gamma ontdekken in onze saunashop

Benieuwd naar ons volledige gamma sauna's en sauna accessoires? Kom dan gauw een kijkje nemen in onze saunashop te Sint-Pauwels! Benieuwd naar de prijzen van onze sauna's? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér