Menu Uw wellness specialist
Home » Wellness in de tuin

Wellness in de tuin

Kan jij ook zo genieten van een bezoekje aan de sauna? Vind jij een infraroodcabine en een jacuzzi ook zo heerlijk ontspannend? Dan heb je er vast al eens aan gedacht om al die wellness thuis te voorzien. Heb je binnen niet voldoende plaats, dan kan je die wellness gelukkig ook in je tuin plaatsen!

Een jacuzzi in je tuin

Als we denken aan wellness in de tuin, dan denken we heel vaak aan een jacuzzi in de tuin. In een jacuzzi kom je helemaal tot rust, en de krachtige jets geven je lichaam een heerlijke watermassage. Koop je een jacuzzi bij Equano, dan kunnen wij die op verschillende manieren in je tuin installeren. Zo kan je ervoor kiezen om de jacuzzi bijvoorbeeld in je terras in te bouwen, maar je kan de jacuzzi ook in je tuin plaatsen zonder deze in te bouwen.

Een sauna in je tuin

Een jacuzzi in je tuin is leuk, maar om het echte wellness gevoel te creëren mag een sauna in je tuin natuurlijk ook niet ontbreken! Je kan daarbij kiezen voor een infraroodcabine, een echte Finse sauna of een combinatie van beiden.

  • Een infraroodcabine: een infraroodcabine heeft een heilzame werking op je spieren en gewrichten. Het voordeel aan een infraroodcabine is dat deze heel gemakkelijk te installeren is in je tuin, je hebt immers alleen een stopcontact nodig.
  • Een echte Finse sauna: in het noorden wordt een Finse sauna vaak buiten geplaatst, zonder een douche. Afkoelen doe je door na je saunabezoek in de sneeuw te rollen! Als je een echte Finse sauna in de tuin in België plaatst, dan voorzie je best wel een douche of een buitenzwembad.
  • Een combinatie van beiden: het meest ideale is natuurlijk om zowel een infraroodcabine als een Finse sauna te plaatsen. Beiden hebben hun eigen positieve effect: een infraroodcabine is goed voor je spieren en gewrichten, terwijl een Finse sauna vooral goed is voor je huid. Uiteraard moet je dan wel over de nodige plaats in je tuin beschikken.

De plaatsing van wellness in de tuin

Wellness in de tuin plaatsen is niet altijd even evident. Je moet immers enkele dingen voorzien, zoals stroom of waterafvoer. Je moet je over die plaatsing echter geen zorgen maken: Equano beschikt over een aantal vakmensen die de plaatsing voor hun rekening nemen.

Wil je meer weten over wellness in je tuin? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of contacteer ons.

Vraag uw offerte aan

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér