Menu Uw wellness specialist
Home » Aromatherapie

Een infrarood sauna met aromatherapie

Herkomst van aromatherapie in infrarood sauna's

Vraag uw offerte aan

De ontdekking van geneeskrachtige eigenschappen in de vluchtige oliesoorten die gebruikt worden voor aromatherapie waren reeds gekend 3000 jaar voor Christus. De Chinezen haalden olie uit planten en bomen. Aromatherapie wordt deze dagen volop geïntegreerd in de infrarood sauna. Bovenop de helende werking van sauna zorgt aromatherapie voor een betere psychische en fysieke gesteldheid van de mens. Smaken verschillen en daarom kan u kiezen uit een breed gamma van aroma's die gebruikt worden tijdens een aromatherapie sessie. In het aanbod vindt u eucalyptus, dennen, lavendel, rozemarijn, munt, anijs, ... Al deze geuren hebben een verschillend doel voor ogen maar in het algemeen draagt aromatherapie bij tot het relaxeren, zen worden en het tot rust komen.

Een sauna met aromatherapie bij u thuis? Het kan!

De prijs van sauna's met aromatherapie is de laatste jaren stevig gedaald waardoor dit type sauna's niet langer enkel een droom hoeft te zijn. U kan bovendien alle types van sauna met aromatherapie komen testen in onze professionele testruimte in Sint-Pauwels waar Equano is gevestigd. Een infrarood sauna is bovendien erg compact zodat u niet over een erg ruime woning moet beschikken om dit type sauna te kunnen installeren. De opbouw van een sauna met aromatherapie is bovendien relatief gemakkelijk. Indien u toch nog vragen heeft kan u altijd terecht bij de professionals van het Equano team.

Kies voor een aromatherapie oplossing bij u thuis!

Vraag vandaag nog naar de infrarood sauna's met aromatherapie bij Equano en sta versteld van het assortiment aroma's en hun helende werking.

Ontdek ons ruim aanbod aan infrarood sauna's

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér