Menu Uw wellness specialist
Home » Stoomcabine

Luxueuze stoomcabine bij Equano

Ruime stoomcabine voor uw badkamer

Vraag uw offerte aan

Waarom zou u nog kiezen voor een klassieke douche als u voor een kleine meerprijs al kan genieten van het comfort van multifunctionele stoomcabine? Stoomcabines zien eruit als luxueuze, comfortabele design douches waar u optimaal kan genieten van uw tijd in de badkamer. U neemt plaats in de ruime stoomcabine van Equano bij u thuis. Dankzij de elektronische bediening die voorzien is in de stoomcabines kan u met een druk op de knop de timer, de stoom, de temperatuur en zelfs de radio bedienen indien deze is ingebouwd. Wanneer u alle voordelen die stoomcabines bieden op een rijtje zet zal de keuze voor een stoomcabine een stuk gemakkelijker verlopen. Het comfort dat u geniet onder stoomcabines is immers niet te vergelijken met het nemen van een klassieke douche.

Stoomcabine voorzien met aromatherapie

Wanneer u de stoomfunctie van 1 van onze stoomcabines inschakelt zal er zich bijna ogenblikkelijk een stoomgordijn ontwikkelen dat uw lichaam helemaal reinigt. Door de hitte die ontstaat kunnen ook oliën worden verdampt, dit noemen we aromatherapie. Wanneer u kiest voor stoomcabines met aromatherapie bepaalt u zelf welke olie u toevoegt vooraleer u plaatsneemt in de stoomcabine. U geniet een zeer ruime keuze en slechts enkele voorbeelden zijn eucalyptus, munt en lavendel. Deze oliën worden verhit zodat u in uw stoomcabine geniet van een zalige geur. Elke olie helpt ook nog eens tegen verschillende kwaaltjes waaraan u dagdagelijks kan lijden. Stoomcabines zijn een echte verrijking voor uw gezondheid!

Kies voor de prachtige stoomcabine van Equano

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor de stoomcabine van Equano en omring uzelf door de zalige geuren van aromatherapie.

Ontdek ons ruim aanbod aan stoomcabine

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér