Menu Uw wellness specialist
Home » Swimspa te koop

Swimspa te koop bij Equano

Vraag uw offerte aan

Een swimspa is de ideale training bij jou thuis, en dat zowel voor professionele zwemmers als voor mensen die gewoon hun conditie op peil willen houden. Dankzij de zeer krachtige jets kan je ter plaatse blijven zwemmen, zodat je op een leuke manier een volledige lichaamstraining krijgt. Een swimspa neemt weinig plaats in, je kan dus gewoon thuis blijven en toch intensief trainen!

Swimspa te koop

Equano heeft een ruim aanbod aan swimspa's te koop. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Kom dan eens langs in onze showroom, dan kan je met eigen ogen onze swimspa's komen bewonderen. Om je alvast een voorsmaakje te geven, kan je ons aanbod ook online bekijken. In onze showroom antwoorden we graag op al je vragen, zodat je met een gerust hart een swimspa kan kiezen.

Swimstar swimspa's

Zoals je in ons online aanbod kan zien heeft Equano vooral swimspa's van het merk Swimstar. De Swimstar swimspa's zijn voorzien van krachtige jets, die ervoor zorgen dat je steeds netjes in het midden blijft zwemmen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor iedereen die graag thuis aan zijn conditie wil werken.

Vraag je offerte aan

Overtuigd van de voordelen van een swimspa in huis? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte aan.

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér