Menu Uw wellness specialist
Home » Jacuzzi spa

Jacuzzi spa. Uw stijlvolle jacuzzi spa van Equano

Een fraai model jacuzzi spa voor in uw woning

Vraag uw offerte aan

Een jacuzzi spa is een aantrekkelijk product dat een meerwaarde biedt voor bij u thuis. De design badkuip, de naadloze afwerking, het kristalheldere water en de zee van ruimte waarin u ongestoord kan baden en genieten van de krachtige jets. Sommige modellen gaan zelfs nog verder en beschikken over een uniek verlichtingssysteem dat zorgt voor de elegante verlichting van het water in uw jacuzzi spa. Deze spaarzame manier van LED-verlichting schakelt over tussen zes heldere, levendige kleuren. U kan de cyclus zelfs onderbreken bij de kleur die u wenst. Ook de sterkte van deze sfeerverlichting in uw jacuzzi spa is bovendien volledig instelbaar. Een jacuzzi kopen doet u bij Equano!

Ontdek ons assortiment jacuzzi spa's

jacuzzi kopen

 

Artesian

Artesian Garden

Artesian South Seas

Artesian Island

Artesian Platinum

 

Een jacuzzi spa is ideaal tegen spierpijnen

Stress en vermoeidheid kunnen ongewenste klachten en spierpijnen veroorzaken. Een jacuzzi spa kan deze klachten preventief vermijden of zelfs genezen wanneer u toch verzuring van de spieren opmerkt. De verschillende jets in uw jacuzzi spa zorgen voor massages op verschillende strategische punten waardoor de verzuring van de spieren stilaan afneemt. De bloedsomloop wordt bevorderd en uw lichaam wordt helemaal gezuiverd. Na een kuur in de jacuzzi spa voelt u zich helemaal herboren.

Onderhoud van uw jacuzzi spa

Onderhoud van een jacuzzi spa is de sleutel tot een lange levensduur. Met de juiste jacuzzi accessoires voor onderhoud komt u al een heel stuk op weg! Onze medewerkers prijzen steeds de beste producten aan. Ook wanneer u een whirlpool jacuzzi of buiten jacuzzi wil kopen kan u steeds rekenen op professioneel advies.

Geniet van een jacuzzi spa bij u thuis

Vraag vandaag nog een offerte voor een jacuzzi spa aan op onze website en haal een prachtige jacuzzi spa in huis! Equano jacuzzi's te koop aan mooie prijzen!

© 2021 Equano - Potterstraat 172, 9170 Sint-Pauwels - 03 766 21 74 - info@equano.be
BE 0895.656.527 - privacy policy - cookie policy - veelgestelde vragen - nieuws - sitemap Quoted: Websites met méér